KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

Slot & Partners B.V.

Slot & Partners is een middelgroot organisatieadviesbureau dat ondersteuning biedt bij het oplossen van organisatieproblemen en adviseert bij organisatieveranderingen. Slot & Partners is vooral werkzaam in personeelsintensieve organisaties binnen de commerciële en maatschappelijke dienstverlening, het onderwijs, de overheid en de gezondheidszorg.

De adviseurs van Slot & Partners vinden het belangrijk dat tijdens het oplossingstraject leidinggevenden en eventueel medewerkers meedenken en meezoeken naar oplossingen. Deze participatie creëert niet alleen een groter draagvlak voor aangedragen oplossingen, het leert de betrokkenen ook hoe problemen in de toekomst kunnen worden aangepakt. Zo voorkomt de organisatie dat zij afhankelijk wordt van externe adviseurs.

Elke organisatie kan kracht putten uit haar eigen mensen. De verschillende kijk van leidinggevenden en medewerkers op problemen of situaties levert vaak creatieve en vruchtbare ideeën en oplossingen op. De adviseurs wijzen tijdens het begeleidingsproces steeds op het onderscheid in feiten en de interpretatie van die feiten. Dit helpt de betrokkenen in te zien dat ieders inbreng tijdens het proces van belang is. Ook worden de kernkwaliteiten verduidelijkt. Ten slotte is de aanpak altijd toekomstgericht, waarbij het verleden als een soort springplank fungeert. Zo worden er processen in gang gezet, waardoor een organisatie zich verder kan ontplooien.

Wanneer u geïnteresseerd bent in de diensten van Slot & Partners kunt u contact opnemen met een van de adviseurs. Zij kunnen u tijdens een eerste gesprek informeren over een op maat gesneden aanpak en over de kosten hiervan.

Afbeelding
Contactgegevens

Oranjestraat 13
3244BJ Nieuwe-Tonge

Tel: 0317 422412
www.slot-en-partners.nl/