Bedrijvengids

Apotheek Oostvoorne

Apotheek Oostvoorne is gevestigd in Medisch Centrum Oostvoorne op de hoek Voorweg en Gerard van Voorneweg in Oostvoorne. In het medisch centrum zijn gevestigd de huisartsen praktijken den Haan/ Spreij en de Kok. Tevens zijn er gevestigd fysiotherapie Peter van Duyne, de STAR, thuiszorgorganisatie Careijn en huidinstituut Complexion.

Om u nog beter van dienst te zijn wij bereikbaar via internet. U kunt op deze site 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid.

Zo heeft de site een uitgebreide zelfzorgwijzer met advies over het gebruik van vrij verkrijgbare zelfzorgmiddelen bij een aantal veel voorkomende aandoeningen. Met behulp van de site kunt u ook vragen stellen en afspraken maken voor een medicijnconsult. Daarnaast kunt u op de site herhaalrecepten bij uw huisarts aanvragen of diabeteshulpmiddelen, insuline en de pil bij de apotheek bestellen.

Apotheek Oostvoorne en apotheek Rockanje vormen een samenwerkingsverband. Wij zijn actief bezig met medicatiebewaking. Wij hebben hierover regelmatig overleg met de huisartsen in Westvoorne. In dit overleg stemmen wij het geneesmiddelgebruik af en worden nieuwe inzichten onder de loep genomen. Hiermee bevorderen we de juiste toepassing van geneesmiddelen naar de laatste richtlijnen. Wij hebben jarenlange ervaring met advies over specialistische thuiszorg en diverse hulpmiddelen.

Afbeelding

Contactgegevens

Apotheek Oostvoorne

Gerard van Voorneweg 2

3233TM Oostvoorne

Tel 0181 48 38 24