Afbeelding

Glas graveren Lego-bouwmiddag Computercursus

Actueel 465 keer gelezen

Summerschool in Bibliotheek Middelharnis
In de zomervakantie kunnen kinderen iedere donderdagmorgen van 9:30 tot 11:30 uur terecht in de Bibliotheek in Middelharnis voor een Summerschool activiteit. De kosten bedragen €3,50 per persoon. Aanmelden kan via www.leerenbeleef.nl/jeugd of aan de balie in de Bibliotheek. Summerschool wordt mede mogelijk gemaakt door PLUSmarkt Slingerland, Middelharnis.

Summerschool op donderdag 23 augustus: Glas graveren
Yvette Jansen, een échte kunstenaar, vertelt je alles over familiewapens en merktekens. Wist je dat er in een familiewapen veel symbolen schuilen? Je gaat zelf een eigen familiewapen ontwerpen en dit ga je op een glas graveren. Supercool! Leeftijd 6+

Lego-bouwmiddag in Bibliotheek
Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta heeft inmiddels een mooie LEGO-collectie opgebouwd. Op dinsdag 21 augustus is de LEGO de hele dag te vinden in de Bibliotheek in Ouddorp en kan er naar hartenlust gebouwd worden. Neem je vriendjes (of opa, oma, vader, moeder, broer, zus) mee en bouw maar raak!
Locatie: Bibliotheek Ouddorp, Raad- en Polderhuis| dinsdag 21 augustus | 10:00 – 16:30 uur | Gratis

Nieuwe cursusseizoen van Leer en Beleef
Het cursusprogramma van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta staan online! Van cursus Frans tot Yoga en van cursus Adobe Photoshop tot een cursus Kunstgeschiedenis. Er is voor elk wat wils. Op www.bzhd.nl/cursussen vind je het actuele aanbod. Inschrijven voor cursussen kan eenvoudig online of aan de balie in de Bibliotheek. Vragen over het cursusseizoen? Stel ze via leerenbeleef@bzhd.nl

Cursus uitgelicht; computervaardigheden
Kent of bent u iemand die wil leren werken met een computer? (internetten, mailen, een briefje typen) De Bibliotheek start weer met de cursus Klik&Tik. In 8 weken leert u de beginselen van het gebruik van een computer.
Locatie: Middelharnis| Woensdag 29 augustus | 09:30 – 11:30 uur |8 lessen| €15,00 voor het lesboek

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant