De muzikale omlijsting deze dag wordt verzorgd door Brassband Concordia.
De muzikale omlijsting deze dag wordt verzorgd door Brassband Concordia.

Muzikantjes gezocht in Ouddorp op 9 september

Actueel 399 keer gelezen

Ouddorp - Zaterdag 9 september is er Muziek en Kunstdag in Ouddorp. Rond de ring vindt u natuurlijk weer de mooiste kunstwerken van diverse kunstenaars. De muzikale omlijsting deze dag wordt verzorgd door Brassband Concordia. Niet alleen de Brassband treedt die dag op, ook de dweilband is van de partij en natuurlijk zal ook de jeugd volop aan de beurt komen. Een optreden door het leerlingenorkestje, een optreden van de blokfluitgroepen en een start van het slotconcert met hulp van jeugdige muzikantjes.

Dus, bespeel je een instrument, blokfluit, gitaar of wat dan ook en heb je altijd al eens met een orkest mee willen spelen? Geef je op. Rond 15.30 uur wil men graag een paar liedjes samen met jullie spelen, zoals 'Kortjakje', 'Lied van Europa' en 'Motorpech'. Lijkt je dat leuk? Neem contact op met info@concordia-ouddorp.nl of via de website www.concordia-ouddorp.nl dan kan men je de muziek vast doorsturen.

Bespeel je geen instrument en wil je dat wel eens proberen? Kom dan ook. Er zijn die dag allerlei instrumenten aanwezig op het dorp, die je gewoon eens mag proberen. Je vindt de band bij de kraam bij het Museum, Raad en Polderhuis. Dinsdag 22 augustus start men met een nieuwe blokfluitgroep. Ook daar is nog plaats. De lessen zijn van 17-30 – 18-00 uur in de Dorpstienden in Ouddorp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant