Afbeelding

Welkom bij nieuwe locatie LMB van den Ende

Algemeen 848 keer gelezen

U heeft zich vast al wel eens afgevraagd wat daar nou allemaal gebouwd wordt aan de Staversweg vlak bij de rotonde van Dirksland. We zijn nog druk bezig om al de spullen een eigen plaatsje te geven en de puntjes op de "i" te zetten.  Toch willen we u van harte uitnodigen om zelf eens een kijkje te komen nemen op onze nieuwe locatie die centraal gelegen is op Goeree-Overflakkee. 

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei 2017 staan onze deuren wijd open om u te ontvangen. Gedurende deze dagen willen we u graag onze nieuwe locatie presenteren aan de Staverseweg 30 in Sommelsdijk. 

Nu het gras en de planten weer volop groeien is het voor u (als particulier) ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met onze merken.
U kunt bij ons onder andere terecht voor tuin- en parkmachines, zoals gazonmaaiers en kleine tuintractoren  van het merk Iseki.  Maar we verkopen ook elektrische werk- en voertuigen van Frisian Motors. Heeft u nieuw tuingereedschap, bosmaaier,  kettingzaag, of schrikdraad en aanverwante artikelen nodig voor om het huis of op de boerderij? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
        
U bent welkom op:
•    vrijdag 26 mei van 13.00 – 22.00 uur
•    zaterdag 27 mei van 10.00 – 18.00 uur 

Tijdens deze dagen kunt u onder het genot van een hapje en een drankje, zelf ervaren hoe ruim onze nieuwe locatie is. Natuurlijk staan wij u ook graag te woord als u vragen mocht hebben.


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant