Dit jaar kan de collecte alleen doorgaan als er nieuwe vrijwilligers gevonden worden die zich willen inzetten als bestuurslid.
Dit jaar kan de collecte alleen doorgaan als er nieuwe vrijwilligers gevonden worden die zich willen inzetten als bestuurslid.

Zorgen om toekomst KWF-afdeling Ooltgensplaat

Algemeen 163 keer gelezen

Ooltgensplaat - De vrijwilligersafdeling van KWF in Ooltgensplaat staat zwaar onder druk. Het aantal vrijwilligers is de laatste jaren flink teruggelopen. Daarom zijn er dringend nieuwe bestuursleden nodig die samen met KWF de vrijwilligersafdeling willen opbouwen.

Alleen al in Ooltgensplaat krijgen elk jaar meer dan 20 mensen de diagnose kanker. Daarom organiseert KWF-afdeling Ooltgensplaat al jarenlang de collecteweek. In de 1e volle week van september komen er zo'n 25 vrijwilligers in actie en wordt er huis-aan-huis en op straat gecollecteerd voor wetenschappelijk kankeronderzoek.


Ooltgensplaat in actie voor KWF
Eric van Veelen, relatiemanager bij KWF, vertelt: "Als vrijwilliger ben je als het ware een ambassadeur van KWF Kankerbestrijding en zorg je ervoor dat mensen weten waarom onderzoek nog steeds zo belangrijk is. Daarom zou het heel zonde zijn als er dit jaar niet gecollecteerd kan worden in Ooltgensplaat. Als vrijwilliger voor de KWF-afdeling kun je direct een bijdrage leveren aan de kankerbestrijding in je eigen gemeente."
Als jij je als vrijwilliger wil inzetten voor de KWF-afdeling Ooltgensplaat, krijg je ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op met Eric van Veelen, via t: 06 51 29 33 46 of e: evveelen@kwf.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant