Om de Boei financieel gezond te houden is er geld nodig.
Om de Boei financieel gezond te houden is er geld nodig.

Benefietavond voor Inloophuis De Boei

Algemeen 136 keer gelezen

Ouddorp – Op woensdagavond 31 mei wordt er door de vrijwilligers en Vrienden van Inloophuis De Boei een benefietavond georganiseerd in Het Raad en Polderhuis in Ouddorp. Om de Boei financieel gezond te houden is er geld nodig. Dit wordt op woensdagavond 31 mei gedaan met het verzorgen van een filmavond in het Raad en Polderhuis.

Tijdens de benefietavond zal, na een inleiding , de verfilming van het boek "Het meisje met 9 pruiken – van Sophie van der Stap" worden vertoond. Het boek vertelt het levensverhaal van Sophie; Sophie van der Stap was 21 jaar toen zij te horen kreeg dat zij aan een zeldzame vorm van kinderkanker leed. Ze was al bekend met kanker omdat haar moeder net genezen was van borstkanker. Sophie studeerde op dat moment politicologie, maar moest haar studie uitstellen om te werken aan haar genezing. Nadat zij klaar was met de behandeling heeft zij haar dagboek gebruikt om Meisje met negen pruiken te schrijven. In 2008 heeft zij een vervolg geschreven over haar leven na haar ziekte, Een blauwe vinger zegt gedag. In 2012 verscheen haar derde roman, En wat als dit liefde is.

Toegangskaarten reserveren voor de film kan aan de balie in de Bibliotheek (Ouddorp en Middelharnis), via www.leerenbeleef.nl of via 06-22111572

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant