Kunnen al die antenne installaties geen kwaad?
Kunnen al die antenne installaties geen kwaad?

Lezing over gevaren bij draadloze communicatie

Algemeen 490 keer gelezen

Sommelsdijk - In Nederland staan er nu bijna 44.000 antenne installaties en er komen er nog steeds meer bij. Ook op ons mooie eiland Goeree-Overflakkee. Kunnen al die antenne installaties geen kwaad? En hoe zit het met de straling van mobieltjes, laptops, babyfoons, 'slimme' meters etc? En met WiFi, thuis, op school? Volgens onze overheid zijn er geen gezondheidsrisico's, maar talrijke, onafhankelijke, onderzoeken wijzen erop dat die er wel degelijk zijn. Wat zijn dat dan voor risico's en kunnen wijzelf daar ook iets aan doen? Misschien hebt u die vragen ook.

Dr. Leendert Vriens is uitgenodigd om ons hierover te informeren en gelukkig is hij bereid gevonden om samen met zijn vrouw te komen. Dr. Leendert Vriens is natuurkundige, voormalig onderzoeker Philips Research en houdt zich al jarenlang bezig met dit onderwerp.

Deze lezing zal gehouden worden op maandagavond 12 juni 2017 op locatie van Klaas en Reini van der Velde, Nieuwlandsedijk 3, 3245 LB te Sommelsdijk en zal gaan over de gezondheidsrisico's van draadloze communicatie. Het gaat daarbij over de straling van zendmasten, smartphones, WiFi, e.d. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Toegang is gratis, maar een bijdrage wordt op prijs gesteld. I.v.m. de voorbereidingen zou het fijn zijn als u zich van te voren aanmeldt via email akrpl@online.nl of telefonisch 0187 601104.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant