Televisie maken is een uitdagend vak waar veel bij komt kijken en daarom zijn er ook veel onderdelen waar je jezelf in kan ontwikkelen.
Televisie maken is een uitdagend vak waar veel bij komt kijken en daarom zijn er ook veel onderdelen waar je jezelf in kan ontwikkelen.

Ben jij het nieuwe televisie gezicht van slogo?

Algemeen 161 keer gelezen

Goeree-Overflakkee - De lokale televisiezender RTV Slogo blijft vernieuwen en is daarom per direct op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om mee te werken aan nieuwe televisieproducties en te bouwen aan een vernieuwde lokale televisiezender voor alle inwoners van Goeree-Overflakkee.

Televisie maken is een uitdagend vak waar veel bij komt kijken en daarom zijn er ook veel onderdelen waar je jezelf in kan ontwikkelen. Denk hierbij aan tv programma's presenteren, redactiewerkzaamheden, monteren of camerawerk. Het is allemaal mogelijk en jij kan aan de slag waar je het best tot je recht komt. Dus lijkt het je bijvoorbeeld leuk om verslag te doen van lokale evenementen, televisieformats te bedenken of juist items voor te bereiden voor anderen? Bij RTV Slogo is er voldoende ruimte om je eigen talent te ontdekken en jezelf verder te ontwikkelen.

Dus ben jij het nieuwe gezicht van het televisiekanaal? Of ben je een redactietopper/technicus die graag op de achtergrond actief is? Meld je dan aan via info@rtvslogo.nl en dan word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek in de studio.

Website: www.rtvslogo.nl Volg op Facebook www.facebook.com/rtvslogo en Twitter: @RTVSlogo

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant