Met handige fotografietips maak je de meest prachtige foto's.
Met handige fotografietips maak je de meest prachtige foto's.

Workshop natuurfotografie op Tiengemeten op 27 mei

Algemeen 181 keer gelezen

Kom zaterdag 27 mei met je fotocamera naar Tiengemeten voor een dagvullende fotografieworkshop! Tijdens deze workshop leer je alles over natuurfotografie. Met handige fotografietips maak je de meest prachtige foto's! Meld je wel vooraf aan op www.nm.nl/agenda.

Natuureiland Tiengemeten is zeer fotogeniek. Het is een belevenis om het prachtige landschap, de bloemen, planten en dieren op beeld vast te leggen. Twee ervaren natuuramateurfotografen gaan graag met je op stap en geven je waardevolle fotografie tips. Zo wordt fotograferen een feest. De workshop is geschikt voor amateurfotografen die in het bezit zijn van een digitale camera die ook instelbaar is. Het programma is dagvullend. De start is om 09.00 uur met vertrek van de pont vanaf Nieuwendijk. Na koffie/thee en wat lekkers begint de workshop. Na de lunch bekijken en bespreken we de gemaakte foto's. Om 16.10 uur vaart de pont weer terug.

Aanmelden
Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via www.nm.nl/agenda. De workshop kost € 45,- voor leden van Natuurmonumenten. Niet- leden betalen € 55,-. Dit is inclusief een lunch met luxe broodjes, maar exclusief een kaartje voor de pont. Dit kaartje kun je vooraf kopen op de website van Natuurmonumenten of op de dag zelf bij het infopunt in de haven.
Kijk op www.natuurmonumenten.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant