Afbeelding

Kom griezelen in het Melissantse bos

Actueel 648 keer gelezen

Melissant - Op zaterdagavond 29 oktober organiseert de activiteitencommissie Melissant voor de eerste keer een 'Fright Night' in Melissant. In het bos zal een route uitgezet worden met griezelige verrassingen.

Onverwacht verschijnen er enge figuren op de route en omdat het donker is kun je hier flink van schrikken! Je kunt deze enge spooktocht in groepjes van max. 6 personen lopen. Vanaf 19.30 uur gaan de groepjes één voor één het donkere Melissantse bos in. De tocht is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en ouder. Deelname kost € 3,- per persoon inclusief een hapje en een drankje. Aanmelden is misschien nog mogelijk via corinakriek@gmail.com.
Het verzamelpunt deze avond is op de parkeerplaats bij de ingang van het Melissantse bos aan de Voorstraat (naast de Social Sofa). Het is niet toegestaan een zaklamp of telefoon te gebruiken tijdens de tocht. Een laatste waarschuwing: betreden op eigen risico, niets is wat het lijkt!

Vrijdagavond 28 oktober zal er van 18.30 tot 20.30 uur voor de jongere kinderen onder de 12 jaar een gratis Halloween ‘trick-or-threat’ tocht georganiseerd worden in Melissant. Na afloop van de tocht is er van 20.30 tot 22.00 uur een gezellige Halloweendisco in verenigingsgebouw Melissant. Toegang tot de kinderdisco is € 2,50 p.p.
Zie:
anietje-73@hotmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant