De bijna 5000 leden van de coöperaties Zeeuwind en Deltawind hebben het initiatief genomen om het windpark op en rondom de Krammersluizen te ontwikkelen. Het windpark is sinds 2019 operationeel.
De bijna 5000 leden van de coöperaties Zeeuwind en Deltawind hebben het initiatief genomen om het windpark op en rondom de Krammersluizen te ontwikkelen. Het windpark is sinds 2019 operationeel.

Open Dag Windpark Krammer 5 jaar

Algemeen 298 keer gelezen

Bruinisse – Om haar 5 jarig bestaan te vieren organiseert Windpark Krammer op zaterdag 18 mei een open dag voor de omgeving. Iedereen is welkom om het windpark te bezoeken.

Er is deze dag van alles te beleven. Kom tijdens de presentatie van directeur Marlies Sikken meer te weten over het windpark en wat Windpark Krammer zo uniek maakt. Neem een kijkje op de begane grond van een windturbine en leer hoe een windturbine werkt.

Maar er is meer! Met de VR 360 graden experience neem je een kijkje bovenin de windturbine en klim je op de turbine om van het prachtige uitzicht te genieten! De allerkleinsten kunnen knutselen en geschminkt worden. Wie jarig is trakteert, dus voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. 

Directeur Marlies Sikken; “We organiseren deze dag om iedereen de kans te geven meer te leren over ons windpark en hoe belangrijk duurzame energie is voor ons. Interessant voor jong en oud.”
Zeker de moeite waard om na je bezoek aan het windpark de uitkijktoren te beklimmen. Je hebt daar een prachtig uitzicht over de omgeving en het windpark.

Tijdstip en locatie
Van 10:30 uur tot 15:30 uur ben je van harte welkom. Met regen is rekening gehouden. De open dag vindt plaats naast de Krammer uitkijktoren, Krammersluizen Bruinisse, bij windturbine 32.

Windpark Krammer is het grootste burgerinitiatief van Nederland. De bijna 5000 leden van de coöperaties Zeeuwind en Deltawind hebben het initiatief genomen om het windpark op en rondom de Krammersluizen te ontwikkelen. Het windpark is sinds 2019 operationeel. De 34 Enercon windturbines hebben een opgesteld vermogen van 102 MW. Het windpark produceert per jaar net zoveel groene elektriciteit als 130.000 huishoudens in een jaar verbruiken. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant