Afbeelding

Activiteiten Openbare Bibliotheek

Algemeen 267 keer gelezen

Vacature vrijwilliger VoorleesExpress
Ben je gek op voorlezen en wil je helpen om taalachterstand tegen te gaan? Meld je aan als voorlezer bij de VoorleesExpress! Door middel van taalspelletjes en voorlezen draag je bij aan de taalontwikkeling, versterk je het gevoel voor de Nederlandse taal en vergroot je de woordenschat bij kinderen. Kijk voor meer informatie op www.bzhd.nl of bezoek de balie in de Bibliotheek.

Dichtclub: in gesprek over woorden en (ver)beelden
Hou jij van mooie zinnen en dichtregels, om te lezen of zelf te schrijven? Ontmoet gelijkgestemden en ga met elkaar in gesprek op 16 mei in Bibliotheek Middelharnis. Onder leiding van beeld- en woordmaker Jeanette Mourik ga je met elkaar in gesprek over wat bepaalde woorden, dichtregels met je doen. Meld je gratis aan via op www.bzhd.nl of bezoek de balie in de Bibliotheek.

Spreekuur Schuldhulpmaatje
Maak jij je zorgen of je rondkomt? Of vraag je je wel eens af of je de huur of de boodschappen aan het eind van de maand kunt betalen? Is je financiële administratie op orde? Bezoek het spreekuur Schuldhulpmaatje in Bibliotheek Middelharnis. Gecertificeerde Maatjes staan klaar om jou gratis te helpen bij jouw geldvragen of schulden en om samen met jou je financiën weer op orde te brengen. Het spreekuur vind wekelijks plaats op woensdag tussen 10.00-12.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.bzhd.nl of bezoek de balie in de Bibliotheek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant