Atelier sloopkunst
Atelier sloopkunst

Wat een geluk, de computer is stuk

Algemeen 389 keer gelezen

Natuurspeeltuin de Bûûtenplaets en kunstkijk vormen donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) een tandem met GoedvoorGoed op de bagagedrager. Je gaat zelf aan de slag met sloopkunst. We zijn omgeven met zwarte kastjes met stekkertjes die van alles voor ons doen. Wat zit er nou eigenlijk in, wat kun je er nog meer mee?

Nieuwsgierigheid is haast niet te bedwingen maar paps en mams zijn niet blij als je die kostbare spullen van binnen gaat bekijken. Vandaag mag dat. 

GoedvoorGoed heeft allerlei apparaten ter beschikking gesteld die waren ingeleverd. Met het juiste gereedschap en deskundige begeleiding mag je die open maken. En van al die wonderlijke onderdelen, waarvan bijna niemand weet wat ze doen, maak je kunst, voor aan de muur.

Ooit de glorie van Ooltgensplaat gaat de muziektent, na een restauratie die jaren in beslag nam, een nieuw leven beginnen op de Buutenplaets. Het Flakkees duo Kaellex komt die rond half twee inspelen. Dat de ska-reggae formatie vergeleken wordt met Doe Maar? Zij vatten dat op als een compliment. In het voorprogramma musiceert Cadence, dit prille duo herkende elkaars muzikale talent op stage bij GoedvoorGoed en wekt hoge verwachtingen. Van 10 tot 4 kun je terecht op de Mariadijk 3 in Ooltgensplaat en natuurlijk is het gratis

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant