Dit jaar vindt de viering van Koningsdag in Stellendam plaats in en rond ’t Haegse Huus.
Dit jaar vindt de viering van Koningsdag in Stellendam plaats in en rond ’t Haegse Huus.

Koningsdag in Stellendam: Haegse Huus wordt Oranje Huus

Algemeen 367 keer gelezen

Dit jaar vindt de viering van Koningsdag in Stellendam plaats in en rond ’t Haegse Huus. De Oranjevereniging heeft voor zaterdag 27 april een dagprogramma gemaakt met allerlei activiteiten voor jong en oud. Voor een hapje en drankje zijn bar en keuken van ‘t Oranje Huus’ de hele dag open en vanaf 17.00 uur zijn daar ook heerlijke menu’s verkrijgbaar. 

Huib Roozemond is locatiebeheerder bij SRGO-locatie ’t Haegse Huus. “Werd Koningsdag voorheen altijd op de Voorstraat gevierd, dit jaar is het evenement bij ’t Haegse Huus of beter gezegd: bij ’t Oranje Huus. De Oranjevereniging heeft voor die dag van alles georganiseerd.
Van Formule 1-simulatoren, een zweefmolen, rodeostier en springkussen tot sportdemonstraties, oudhollandse spelletjes, kleedjesmarkt en niet te vergeten de kinderdisco om 17.00 uur. De bar en de keuken van ’t Oranje Huus zijn de hele dag geopend en vanaf het einde van de middag serveren we ook menu’s zoals huisgemaakte kipsaté, kibbeling, pulled chicken en broodje hotdog, alles geserveerd met frites en salade. Ze sluiten de dag af met een echte Stellendamse feestavond met dj Brooky.

Voor informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met de Oranjevereniging of met ‘t Haegse Huus.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant