Het werd een overtuigende overwinning van The Islanders.
Het werd een overtuigende overwinning van The Islanders.

The Islanders wint overtuigend van de Stags

Algemeen 164 keer gelezen

Op een waterkoude zondagochtend 24 maart treden onze heren van The Islanders Honkbal 1 aan tegen de Stags uit Etten-Leur.
In de eerste inning nam pitcher Lars Nelis (1) alle nullen voor zijn rekening door een aangooi naar het eerste honk en twee keer een drie slag! De Islanders hadden opstartproblemen. Zo had de korte stop van Stags een mooie aangooi op het eerste honk en waren er ook 2 vangballen gemaakt door de buitenvelders van de tegenpartij. Tussenstand 0-0.
In de tweede inning komen de teams op stoom. Zo maakt Stags het eerste punt van de wedstrijd. Na mooie hits van Lars Nelis, Perry Plooij, Rob Emeis en Giovanni Drinkwaard stromen de eerste punten binnen voor de Islanders! Tussenstand 5-1.
De Stags konden geen punten meer maken door een ijzersterk optreden van pitcher Lars Nelis en maakte deze wedstrijd af met 8 strike-outs!
Ondanks de kou waren de Islanders in de laatste inning helemaal on fire tijdens het slaan! Zo had Peter Roubos nog een mooie line-drive naar het buitenveld en Casper Kempe een prachtige 2 honkslag, waardoor de Islanders nog een dozijn aan punten konden binnenlopen. Eindstand 18-1.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant