Afbeelding

De Bibliotheek zoekt Voorlezers in kader NLdoet

Actueel 194 keer gelezen

Middelharnis – Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta zet zich dit jaar in voor de landelijke actie NLdoet. Wat is NLdoet? Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

NLdoet in de Bibliotheek; voorleesontbijt met burgemeester en wethouders
Op vrijdagmorgen 15 maart wordt er in Bibliotheekvestiging Middelharnis een Voorleesontbijt voor de vrijwillige voorlezers georganiseerd. In ieder geval schuiven bij dit ontbijt burgemeester Grootenboer en drie wethouders aan. Na het gezamenlijke ontbijt wordt er door de Leesconsulent van de Bibliotheek een presentatie gegeven over het leesbevorderingsprogramma 'de VoorleesExpress'. Na een korte workshop 'Interactief Voorlezen' gaan de voorleesvrijwilligers in 2-tallen op stap om een gezin of instelling te bezoeken, waar ze zelf een (prenten-)boek voorlezen.

Voorlezers gezocht
Voor deze voorleesbevorderingsactie is de Bibliotheek op zoek naar voorleesvrijwilligers die zich willen inzetten op vrijdagmorgen 15 maart. Vind je het leuk om samen met de burgemeester en wethouders te ontbijten in de Bibliotheek en heb je zin in een voorleesavontuur op Goeree-Overflakkee? Meld je dan aan de balie in de Bibliotheek in Middelharnis of stuur een email naar Gerdie Schellevis, gschellevis@bzhd.nl
De Bibliotheek vergrOOt je wereld!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant