Er wordt gratis een voetafdruk gemaakt en tekst en uitleg gegeven over de werking van de Vibrion-veer, een nieuwe Zweedse uitvoering.
Er wordt gratis een voetafdruk gemaakt en tekst en uitleg gegeven over de werking van de Vibrion-veer, een nieuwe Zweedse uitvoering.

Voetspecialist op 2 maart bij Shoebar Jansen M'harnis

Actueel 246 keer gelezen

Middelharnis - Een voetdeskundige brengt zaterdag, 2 maart een bezoek aan Shoebar Jansen. Zandpad 66. Gedurende de dag zal deze specialist mensen met voetklachten te woord staan. Er wordt gratis een voetafdruk gemaakt en tekst en uitleg gegeven over de werking van de Vibrion-veer, een nieuwe Zweedse uitvoering.

De Vibrion-veer is een vervangingsmiddel van de klassieke steunzool. In tegenstelling tot de rationele steunzool, die vaak hard en statisch is, heeft de Vibrion-veer een verende werking. Deze activeert de bloedsomloop. Het dagelijks elastisch verend op natuurlijke wijze lopen zonder vermoeidheid of pijnlijke voeten wordt hierdoor bevorderd. Met name in Duitsland en Amerika heeft de Vibrion-veer een grote opgang gemaakt onder mensen met voetklachten en daaruit voortvloeiende rugklachten. De veer verbetert op buigzame wijze de stand en de holling van de voet. De gevoelige voorvoet wordt extra door verende kupolen ondersteund en de voet kan weer natuurlijk afrollen. De pijn neemt door deze behandeling af en spieren en banden worden weer krachtiger.

Mensen met voetklachten en uiteraard ook belangstellenden kunnen zich uitvoerig laten informeren over deze Zweedse uitvinding. Het advies van de specialist is kosteloos. Wel is het zaak van tevoren een afspraak te maken. Shoebar Jansen is telefonisch bereikbaar 0187-485737

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant