In het theater genieten van de klanken van de Italiaanse chansonnier Alberto
In het theater genieten van de klanken van de Italiaanse chansonnier Alberto "Napo" Napolitano en zangeres Clementine uit Goedereede.

Italiaanse chansons en leren koken bij Ouddorp Duin

Actueel 302 keer gelezen

Ouddorp – Kom helemaal in de Italiaanse sferen tijdens de Italiaanse avond in strandtheater Houten Kaap op vrijdag 8 maart. Om 20.30 uur kun je in het theater genieten van de warme klanken van de Italiaanse chansonnier Alberto "Napo" Napolitano en zangeres Clementine uit Goedereede. Voorafgaand aan het concert kun je in restaurant Bij Marc onder begeleiding van een kok zelf een heerlijk 3-gangen diner bereiden met als hoofdgang het favoriete pastagerecht van Alberto.

Alberto Napolitano wordt beschouwd als één van de erfgenamen van de populaire "Genoa school". Hij laat zich inspireren door de Franse school, met name Jacques Brel en Charles Aznavour, maar ook door grote namen aan de andere kant van de Oceaan zoals Bob Dylan. "Napo" zingt, speelt gitaar en percussie naast meesterpianist Andrea Vulpani en meestervioliste Alice Nappi. Zij ontvangen bevriend singer/songwriter Clementine Volker als gast en zij zal een aantal nummers meezingen. Meer informatie over deze artiesten is te vinden op hun websites: albertonapolitano.eu en clementine.fm.

Eerder op de avond wordt er een leuke workshop gegeven in het restaurant aan de overkant van het theater, restaurant Bij Marc.

Tickets zijn verkrijgbaar via houtenkaap.nl voor meer informatie mail naar info@houtenkaap.nl of bel: 0187-893900.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant