Afbeelding
Foto: Leo Timmers

Een huis voor Harry in theater Houten Kaap

Actueel 382 keer gelezen

Ouddorp – Ter afsluiting van de Nationale Voorleesdagen 2019 presenteert strandtheater Houten Kaap op zaterdag 2 februari om 11.00 uur een theatervoorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar over het Prentenboek van het jaar: Een huis voor Harry van Leo Timmers.

In deze intieme voorstelling zien we Harry; een tevreden huiskat die graag binnen is. Het huis is groot genoeg en Harry heeft niet zo veel nodig. Maar wist je dat er maar één vlinder nodig is om dat te vergeten?! Met veel plezier neemt De Toren van Geluid de kinderen mee in dit kleine, muzikale avontuur over het grote (on)bekende. Over het uitslaan van je vleugels. En het terecht komen op je pootjes. Om te zien wat je eerder niet zag… Het gezelschap maakte met veel succes eerder o.a. voorstellingen rondom de bekende poezen Pim & Pom en de voorstelling Ssst! De tijger slaapt (prentenboek van het jaar 2018).

De Toren van Geluid
Sinds 2001 brengt De Toren van Geluid interactieve muziektheatervoorstellingen uit voor peuters, kleuters en dreumesen. Door middel van toegankelijke voorstellingen, waarbij eenvoud en helderheid voorop staan, wil de Stichting jonge kinderen laten kennis maken met theater en muziek. Ook wordt er gespeeld voor kinderen/mensen met een beperking.

Tickets voor deze voorstelling kosten €8,75 en zijn online te bestellen via houtenkaap.nl of te koop bij de recepties van Landal Strand Resort Ouddorp Duin en Vakantiepark De Klepperstee en via VVV Goeree-Overflakkee.

Foto Leo Timmers
        
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant