Op maandagavond 4 februari gaat de zaal aan de Doetinchemsestraat 27 om 17.00 uur open. Er zal een 3 gangenmenu worden gereserveerd.
Op maandagavond 4 februari gaat de zaal aan de Doetinchemsestraat 27 om 17.00 uur open. Er zal een 3 gangenmenu worden gereserveerd.

Warme maaltijd voor mensen die alleen ZIJN

Actueel 609 keer gelezen

Stichting ZIJN nodigt u uit om op maandagavond 4 februari aan te schuiven voor een warme maaltijd in het Wijkcentrum. Lekker eten verzorgt door Teun Koote en zijn leerlingen van de RGO in Middelharnis. Gezellig ongedwongen samen ZIJN met andere mensen, want samen eten verbindt.

Eenzaamheid is vooral een probleem voor mensen die het sterk of langdurig voelen. In de Week tegen Eenzaamheid, van donderdag 27 september t/m zaterdag 6 oktober, is er aandacht voor dit probleem en zeggen we: Kom erbij!

Op maandagavond 4 februari gaat de zaal aan de Doetinchemsestraat 27 om 17.00 uur open. Er zal een 3 gangenmenu worden gereserveerd inclusief een drankje, koffie & thee.

Heeft u zin in gezelligheid én een goede maaltijd maar vindt u het best eng om alleen naar onze maaltijd te komen? Neem dan iemand mee waar u zich fijn bij voelt, die u de drempel over kan helpen, zoals een zoon/dochter, buurvrouw, vrijwilliger, mantelzorger enz. Ook deze persoon mag gezellig mee eten.

Komt u erbij? Graag z.s.m. opgeven bij Tanja Nieuwpoort, t.nieuwpoort@zijngo.nl of Annemarie Hogenbirk, a.hogenbirk@zijngo.nl of bel (0187) 48 33 66, toets 2. Opgeven kan t/m 23 september. We vragen een onkostenvergoeding van 3 euro per persoon.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant