Concert voor beiaard en piano in de toren van Goedereede op zaterdag 18 augustus tussen 14.30 en 15.30 uur.
Concert voor beiaard en piano in de toren van Goedereede op zaterdag 18 augustus tussen 14.30 en 15.30 uur. Foto: Jacquelien Wielaard

Concert voor beiaard en piano in toren Goedereede

Actueel 305 keer gelezen

Gemeente Goeree-Overflakkee en Stichting Goereese Gemeenschap organiseren in de serie Beiaardconcerten 2018 het concert voor beiaard en piano in de toren van Goedereede op zaterdag 18 augustus tussen 14.30 en 15.30 uur door Martien van der Knijff, beiaardier te Zwolle, Hasselt (NL), Hattem, Elburg en Katwijk aan Zee en Kenneth Teunissen, stadsbeiaardier van Gent.

1. She - Charles Aznavour
2. Medley
3. Tritsch-Tratsch Polka - J. Strauss
4. Medley
5. Blaze away - Abe Holzmann
6. Medley
7. Medley
8. Bloemenwals - Tschaikowsky
Martien van der Knijff speelt al sinds zijn jeugd orgel en piano. Op het Rotterdams Conservatorium studeerde hij orgel en aan de Nederlandse Beiaardschool (HKU) beiaard.
Hij is momenteel beiaardier van Zwolle, Hasselt (NL), Hattem, Elburg, Apeldoorn- 's Heerenloo (Groot Schyulenburg) en Katwijk aan zee (Witte Kerkje aan de boulevard).

Kenneth Theunissen studeerde piano en slagwerk aan het Muziekconservatorium te Hasselt.
In 2008 werd Kenneth aangesteld als stadsbeiaardier van Hasselt en werd hij tevens algemeen laureaat van de vijfjaarlijkse prestigieuze internationale Koningin Fabiolawedstrijd voor beiaard te Mechelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant