De Bookchallenge voor juli en augustus is: Lees een boek met meer dan 400 bladzijden. (Of lees twee boeken met beiden meer dan 200 bladzijden).
De Bookchallenge voor juli en augustus is: Lees een boek met meer dan 400 bladzijden. (Of lees twee boeken met beiden meer dan 200 bladzijden).

Doe mee aan de Bookchallenge 2018!

Actueel 160 keer gelezen

De Bibliotheek daagt je elke maand uit om een boek te lezen uit een genre wat je misschien niet zo snel zelf zou kiezen. De Bookchallenge voor juli en augustus is: Lees een boek met meer dan 400 bladzijden. (Of lees twee boeken met beiden meer dan 200 bladzijden).

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta helpt graag mee en heeft op al haar locaties een selectie "dikke boeken" voor je klaarstaan. Daarnaast worden er tijdens de zomerperiode extra (lees)challenges bekendgemaakt. De tweede extra zomerchallenge is: Lees een literaire thriller van een Nederlandse vrouwelijke auteur.

Op de Facebookpagina "Bookchallenge 2018" van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta kan er gediscussieerd worden over de boeken en kunnen er nog nieuwe leesideeën worden opgedaan. Meedoen aan de Bookchallenge is gratis en verplicht tot niets. Een maand geen tijd of zin? Dan sla je toch gewoon een keer over? Wil je op de hoogte blijven van alles rondom de Bookchallenge 2018, "like" dan de Facebookpagina en lees mee!

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta | Bookchallenge 2018 | Iedere eerste dag van de maand een nieuwe leesuitdaging | Meedoen is gratis en verplicht tot niets

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta
www.bzhd.nl / www.leerenbeleef.nl
Volg de Bibliotheek ook op Facebook en Twitter!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant