Afbeelding
Foto: Wilco Visser

'Genieten OP Voorne-Putten'

Actueel 190 keer gelezen

Deze maand staan er weer een aantal speciale lokale evenementen en activiteiten op de agenda die inwoners, toeristen en dagjesmensen kunnen bezoeken OP Voorne-Putten. Er is altijd wat te beleven op het eiland!

Natuurlijk is het prachtig om een rondje Voorne-Putten te fietsen…, maar kijk je liever hoe anderen op de pedalen trappen, kom dan donderdag 9 augustus naar de jaarlijkse Profwielerronde in Oostvoorne. Onder meer zal sprinter Dylan Groenewegen aan de start verschijnen. Volgend weekend, 17, 18 en 19 augustus, worden in Hellevoetsluis de Vestingdagen gehouden. Een stoomspektakel voor jong en oud met een gezellige braderie en kermis. Zaterdagavond kun je genieten van een spetterende vuurwerkshow en de vlootschouw.

Nog niet genoeg gefeest? Kom dan 31 augustus, 1 & 2 september naar het Spijkenisse Festival. Op het plein tussen de Boekenberg en het Dorpsplein vindt vrijdagavond de aftrap van het festival plaats met Spijkenisse Dance@ met optredens van Maan, Tino Martin en Van Velzen!

Natuurlijk is er nog veel meer te doen OP Voorne-Putten. Komende maanden staan er op het hele eiland nog meer leuke evenementen op de agenda: concerten, markten, festivals en interessante excursies. Ook kun je genieten van de vele gezellige gelegenheden voor een hapje en een drankje, dagje uit, shoppen of te overnachten.

Op zoek naar meer inspiratie? Kijk dan op de dubbele pagina 'Genieten OP Voorne-Putten', die deze week in alle kranten van Groot Hellevoet Uitgeverij te zien is en ook hieronder is afgebeeld. Hier vind je de leukste tips én presenteren vele bedrijven zich, die gespecialiseerd zijn om jou te laten genieten op Voorne Putten!

Lijn in regenboogkleuren

Lijn in regenboogkleuren

'Genieten OP Voorne-Putten is een gezamenlijke uitgave van Marketing OP Voorne-Putten en Groot Hellevoet Uitgeverij. Wil je het totale evenementenoverzicht zien, kijk dan op: www.opvoorneputten.nl/evenementen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant