Afbeelding

Schip Ahoi! Ouddorp Duin

Actueel 209 keer gelezen

Ouddorp – Alle zeemeerminnen en piraten opgelet! Zaterdag 28 juli is het van 11.00 tot 16.00 uur Zeemeerminnen- en piratendag bij Ouddorp Duin. Op het strandplein komt een piratenspringkussen te staan en zijn allerlei leuke activiteiten te doen. 

De dag begint om 11.00 uur met de kindertheatervoorstelling 'Aadje Piraatje viert feest' in Strandtheater Houten Kaap. Deze vrolijke, interactieve voorstelling is gebaseerd op het bekende prentenboek met teksten van Marjet Huiberts en illustraties van Sieb Posthuma. Ton Meijer neemt de kinderen uit de zaal mee op avontuur en nodigt hen uit op het podium om mee te spelen in het verhaal.

Na de voorstelling kunnen er op het strandplein van Ouddorp Duin allerlei leuke activiteiten gedaan worden. Maak je eigen piratenschip, doe mee aan leuke spelletjes, ga op zoek naar de piratenschat of laat je schminken door Vlindervriendjes. Er is voor alle kinderen iets leuks te doen, dus zet koers richting Ouddorp Duin en volle kracht vooruit!

Houd de Facebook.com/ouddorpduin in de gaten voor het volledige programma. Tickets voor de voorstelling van Aadje Piraatje kosten €8,50 en zijn online te bestellen via houtenkaap.nl en te reserveren via info@houtenkaap.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant