Afbeelding

Alweer een gezellige schaakavond bij SOF te Oude-Tonge

Actueel 273 keer gelezen

De derde avond van het zomeravondschaaktoernooi gaf aan dat het succes voortduurt. De opkomst was weer boven verwachting. Een paar deelnemers waren verhinderd en komen volgende week weer voor de laatste ronde. Maar er waren vervangers. En het peil van sommige spelers was verrassend hoog. Ook leuk dat men weer eens een oud lid mocht verwelkomen. Martin Doornheim gaf acte de présence. Hij kon het nog.

Het is jammer dat veel mensen de kans om op een schaakclub te gaan kijken laten lopen. Men ziet er vaak tegen op als tegen een berg. Voorbeeld is Caroline Geluk. Zij woont hier al dertien jaar en was al jaren van plan te gaan schaken, maar het kwam er niet van. Nu ze de stap eenmaal heeft gezet, is ze heel blij dat ze het heeft gedaan. 
Na vijf ronden van 15 minuten per persoon per partij en een pauze was het zo weer half elf en konden de prijzen in natura worden uitgereikt. Dit keer voor de nummers 1, 5 en 9. Volgende week laatste keer. Laat vooral de kans niet schieten om eens kennis te maken met deze leuke sport.

Meldt u aan per k.wijnands44@upcmail.nl of bel 641382 of kom naar de Grutterswei. Aanvang 19.30 uur. Deelname gratis en mooie prijzen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant