Afbeelding

Opbrengt actie steun "Stichting Ambulance Wens" € 5700

Actueel 249 keer gelezen

Den Bommel - Zaterdag 14 juli werd de opbrengst van de acties  voor Stichting Ambulance Wens bekend gemaakt en wel met het mooie bedrag van €5700,50. De actie werd bedacht door 'team Gouwe Gasten'  (Jacco de Ruiter en Jan de Bakker ) en werd ondersteund door transportbedrijf Jan de Bakker uit Den Bommel . Als start werd er spontaan een parkeer actie opgezet tijdens de braderie door het personeel wat gelijk een mooi startbedrag was. 

Toen moest team "gouwe Gasten "nog beginnen.  Jacco en Jan zijn al ruim 30 jaar vrienden en besloten om iets uit hun bucketlist te gaan doen samen en dat werd de Carbagerun rally en ze bedachten dat men sponsors zouden gaan zoeken en zo de Stichting Ambulance Wens te steunen. Hiervoor werd een  Volvo 940 uit 1997 aangeschaft met bijna 500.000 km op de teller. Hij is helemaal opgeknapt en heel  toepasselijk , in de kleur goud geverfd ! De rally ging 2 Juli van start in Emmen en via Duitsland en veel Oost Europese landen en eindigde 6 Jul in Slovenië.  Op een kapotte band en een kleine storing na heeft de Volvo zich geweldig gehouden .

Zaterdag 14 Juli kwamen twee vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens onder grote belangstelling de cheque in ontvangst nemen. Hiermee kunnen ze weer veel terminale patiënten  hun laatste wens laten vervullen.


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant