Help, ik heb een vlieg ingeslikt. (Foto: Floris-Heuer)
Help, ik heb een vlieg ingeslikt. (Foto: Floris-Heuer)

Programma Houten Kaap voor jong en oud

Actueel 226 keer gelezen

Ouddorp - Zaterdag 2 juni, een datum om in de agenda te markeren. Zowel voor kinderen als voor volwassenen staat er iets leuks geprogrammeerd in strandtheater Houten Kaap in Ouddorp. In de ochtend is daar om 11.00 uur de voorstelling 'Help, ik heb een vlieg ingeslikt' voor kinderen vanaf 2 jaar en om 20.30 uur het langverwachte vervolg op de succesvolle 1e Kaapse Comedy Night.

Help, ik heb een vlieg ingeslikt!
Mark schrikt wakker! Hij heeft een vlieg ingeslikt! Wat moet hij nu doen? Hij begint te fantaseren hoe allerlei dieren hem te hulp schieten. Als je goed luistert hoor je ze stuk voor stuk in de muziek. Een spannende, muzikale voorstelling met heel veel dieren en prachtige klassieke muziek van o.a. Saint-Saëns, Rossini en Tchaikovsky.

Kaapse Comedy Night
Gezellige zitjes, drankje erbij en talentvolle stand-up comedians, dat is de Kaapse Comedy Night. Cabaretier, acteur en 'vriend van de Houten Kaap', Max van den Burg, heeft voor het vervolg op de succesvolle 1e editie in februari weer 3 hilarische stand-up comedians geselecteerd: Bart Melief, Dian Liesker en Rayen Panday. Alle drie hebben zij prijzen gewonnen op het cabaretfestivals, toeren zij rond met eigen shows en stonden in menig comedy café op de planken. Dat wordt lachen!

Tickets voor deze voorstellingen zijn online te bestellen via houtenkaap.nl. Op de website van het theater is ook een deel van het programma voor de zomer al te bekijken, met o.a. een Engelstalige comedy night, Ageeth de Haan en 'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft'.

Foto: Floris-Heuer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant