Afbeelding

Extra voorstelling! Guido Weijers komt naar Voorne!

Actueel 179 keer gelezen

De theaterprogramma's voor 2018-2019 zijn bekend. Op www.theatertweehondjes.nl en www.bresheater.nl kunt u het gehele programma al bekijken. Op 25 mei om 9 uur start de online verkoop. Maar we hebben een extraatje ! We konden het nog niet eerder verklappen, maar nu mogen we het van de daken schreeuwen ; Guido Weijers komt naar Voorne !

Guido Weijers presenteert: De wetenschappelijke kant van geluk. En in 2019 kunt u daar bij zijn. En wel op woensdag 1 mei in BREStheater te Brielle en op woensdag 8 mei in Theater Twee Hondjes te Hellevoetsluis. De razend populaire masterclass is misschien niet wat u gewend bent van Guido Weijers, maar laat u verrassen door de filosofische kant van deze grote cabaretier.

Iedereen die wat filosofische quotes op facebook kwakt, noemt zich tegenwoordig personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfulness, yoga en meditatie. We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over 'geluk', 'wetten voor succes' en 'hoe het optimale uit je leven te halen'. Maar hoe zit het nu echt? Guido Weijers kan het u vertellen.

Weijers volgde zelf Masterclasses over 'geluk' aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Guido mag dus oprecht van geluk spreken. In 100 minuten komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk. Mensen die Guido eerder in het theater zagen, kennen z'n filosofische kant. Deze keer is die onderbouwd met wetenschap i.p.v. grappen. We beloven dan ook geen 'cabaret'. Wel garanderen we dat u met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan u bent gekomen.

De online kaartverkoop start vrijdag 25 mei 9:00 op www.brestheater.nl of www.theatertweehondjes.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant