Afbeelding

Kijk bij de boer, op 2 april

Actueel 566 keer gelezen

Het is inmiddels een traditie op Goeree-Overflakkee: op tweede paasdag gezellig met het hele gezin naar KijkbijdeBoer. U komt het op 2 april toch ook beleven?

Maandag 2 april 2018 vindt de 8e editie van KijkbijdeBoer plaats. KijkbijdeBoer is inmiddels niet meer weg te denken op Goeree-Overflakkee. Een drukbezocht evenement op 2e Paasdag, waarbij dit jaar 6 gastvrije agrarische bedrijven en 2 molens hun deuren zullen openen.

In Ouddorp manege De Dijkgraaf, in Dirksland landbouwbedrijf de Wit en melkveehouderijbedrijf Bree. In Sommelsdijk bezoekt u akkerbouwbedrijf Kastelein. En in Den Bommel kunt u melkveebedrijf Ras en akkerbouwbedrijf Schenk bezoeken. De molens van Herkingen en Den Bommel zijn tevens opengesteld. Kijk voor meer informatie over wat de bedrijven te bieden hebben op www.kijkbijdeboer.nl, daar kunt u precies zien wat elk bedrijf zo uniek maakt.

Voor het boerenontbijt kunt u in Herkingen terecht, de kaartjes zijn te bestellen via FB of bij T-Toys in Dirksland. De kleurplaten worden ook weer op de scholen en bij de kinderdagverblijven/peuterspeelzalen uitgezet en zijn te downloaden van onze site. Kortom, de commissie zit niet stil en hoopt er weer een mooie dag van te maken op 2 april. Houdt de krant en FB in de gaten!

Meer weten over de bedrijven en hun activiteiten, het bijzondere vervoer en de grote kleurwedstrijd, kijk op www.kijkbijdeboer.nl.

Graag tot ziens op 2e Paasdag 2 april van 10:00 uur tot 16:00 uur!

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door de gemeente Goeree-Overflakkee, de Rabobank, CZAV, de AMGO en LTO Noord afd. Goeree-Overflakkee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant