Dineke van Katwijk heeft wederom haar creatieve geest aan het werk gezet om iets toepasselijks te verzinnen. (niet op deze foto! - red.)
Dineke van Katwijk heeft wederom haar creatieve geest aan het werk gezet om iets toepasselijks te verzinnen. (niet op deze foto! - red.)

Paasstuk maken bij inloophuis De Boei

Actueel 359 keer gelezen

Ouddorp - Op 27 maart - de 4de dinsdag van de maand - organiseert "Inloophuis de Boei" een actieve middag. Aanvang 13.00 uur. Dineke van Katwijk heeft wederom haar creatieve geest aan het werk gezet om iets toepasselijks te verzinnen op de aankomende Pasen.

Hier voor moet u zelf wel het een en ander meenemen. Als u die in bezit heeft een snoeischaar, een aardappelschilmesje en 2 van uw kleurigste kop en schotels (eventueel een plankje of een dienblaadje om deze op te zetten en om er wat eitjes bij te leggen). Heeft u een tuin dan kunt u wat klein groen b.v. Buxus meenemen. De ervaring heeft geleerd dat er altijd ruim voldoende groen is. Men vraagt een bijdrage van 6 Euro.

Besluit u de hele dag te willen blijven, men is open tot 16.00 uur, dan wordt u aangeraden uw eigen lunch mee te nemen. Mocht het vervoer van en naar de Dijkstelweg 33 een probleem zijn, is het niet mogelijk om van het openbaar vervoer gebruik te maken, schroomt u niet hen te berichten, want zij hebben immers een chauffeursdienst waar u kosteloos gebruik van kunt maken.

Wilt u wel even van te voren bellen, uiterlijk maandag 26 maart . U kunt hen bereiken op 06 22111572 of via info@deboeigo.nl

Inloophuis de Boei, opent haar deuren om 10.00 uur in de morgen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant