Afbeelding

Geslaagde SGP-gezinsmiddag bij A Seal

Actueel 337 keer gelezen

Stellendam - Zaterdag 10 maart verwelkomde SGP Goeree-Overflakkee bij A Seal zo'n 500 bezoekers bij het Zeehondencentrum in Stellendam. Het was één van de georganiseerde activiteiten rondom de gemeenteraadsverkiezingen. 'Een geslaagde middag en mogelijk voor herhaling vatbaar', aldus de Goereese afdelingsvoorzitter Huibert Slingerland. Die daarbij tevens wees op de goede samenwerking tussen besturen, jongeren en fractie.

'Tijdens de campagne hebben we gekozen voor verschillende activiteiten waarbij we diverse doelgroepen willen bereiken.', aldus campagneleider Peter Grinwis. 'Naast verkiezingsbijeenkomsten, prikacties met flyers, bezinnende bijeenkomsten ook deze middag. Een week eerder stonden de SGP-jongeren bij de Mekkerstee. Daarmee blijven we benadrukken dat dat de SGP een echte gezinspartij is. Ook de SGP-jongeren laten zich horen. Zo is er zaterdagavond 17 maart een speciale bijeenkomst voor jongeren met als thema 'het belang van jongeren in de politiek'. Daarnaast zal de SGP ook aanwezig zijn op de verkiezingsmarkt op het Diekhuusplein in Middelharnis, eveneens zaterdag 17 maart'.

A Seal
Bij A Seal worden zeehonden opgevangen en verzorgd. Dit zijn voornamelijk jonge zeehondenpups die hun moeder zijn kwijtgeraakt of zeehonden die gewond of ziek zijn. Wanneer de zeehonden weer helemaal gezond zijn en in staat om in het wild te kunnen overleven, worden ze weer vrijgelaten. De kinderen ontvingen deze middag van de SGP-jongeren een gepersonaliseerd zeehondje. Daarnaast werd actief mee gedaan aan de speurtocht in het zeehondencentrum. Overigens stelde de gemeenteraad vorige week budget beschikbaar om het centrum nog aantrekkelijker te maken als elk-weer-voorziening.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant