In een gezellige ambiance onder het genot van een consumptie en een snack kun je gaan genieten van een zeer muzikale avond.
In een gezellige ambiance onder het genot van een consumptie en een snack kun je gaan genieten van een zeer muzikale avond.

Poppodium Jailhouse op zaterdag 25 november

Actueel 394 keer gelezen

Heb je voor zaterdagavond 25 november nog geen plannen? Kom dan gezellig naar Poppodium Jailhouse! In een gezellige ambiance onder het genot van een verfrissende consumptie en een lekkere snack kun je gaan genieten van een zeer muzikale avond. Deze avond staan er maar liefst drie bands op het programma.

De aftrap is met de Flakkeese band Millfist. Milfist is al vanaf 2013 hobbymatig bezig met muziek en vooral gezelligheid. Een goede opening van deze muzikale avond is dus gegarandeerd!
Als tweede act staat de band Seven Thirty op het podium. Deze band met ex-leden van The Breeze en Wicked Mystic speelt no-nonsense, dirty, mean, heavy rock. Seven Thirty zal het dan ook geweldig doen om het publiek op te warmen voor de hoofdact van deze avond.
De hoofdact van deze avond is Bad To The Bone! Na jaren van stilte, brengen de mannen eindelijk weer een nieuw album uit getiteld "Thirteen". De shows van Bad To The Bone zijn zinderend en een garantie voor een vet feestje.
De toegang voor deze muzikale avond bedraagt €5,-. De zaal aan de Molenweg 28 te Middelharnis is open vanaf 20.30 uur, aanvang eerste optreden is 21.00 uur. Verfrissende consumpties zijn tegen betaling van muntjes aan de bar verkrijgbaar. Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Popunie Music Support Rotterdam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant