Er zullen werken worden gespeeld van Johann Sebastian Bach, waaronder delen uit de
Er zullen werken worden gespeeld van Johann Sebastian Bach, waaronder delen uit de "Dritter Teil der Klavierübung". Foto: l

Laatste orgelconcert van dit seizoen

Actueel 212 keer gelezen

Ouddorp - Donderdag 24 augustus om 20:00 uur hoopt Cor Ardesch, organist van de Grote Kerk te Dordrecht, het laatste orgelconcert van dit seizoen op het Van Vulpen orgel in de Dorpskerk van Ouddorp aan de Weststraat 2 te geven.

Er zullen werken worden gespeeld van Johann Sebastian Bach (1685-1750), waaronder delen uit de "Dritter Teil der Klavierübung". Delen die destijds geschreven zijn om het 200e Lutherjaar te gedenken. Het zijn koraalbewerkingen van de liederen uit de catechismus van Luther. Het volledige programma is op zijn website wwwcorardesch.nl te vinden.

De entreekosten zijn € 8,00 per persoon. Kinderen t/m 15 jaar hebben gratis toegang. De verrichtingen van de organist zijn op scherm te volgen. Verder is de Dorpskerk tot en met 16 september a.s. op zaterdag van 10:00 uur tot 15:30 uur open en worden er om 11:00 uur door verschillende predikanten inloopconcerten gegeven. Zie voor meer informatie www.hervormdouddorp.nl.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant