Afbeelding

Bloggers ontdekken het mooie eiland Goeree-Overflakkee

Actueel 296 keer gelezen

Goeree-Overflakkee wordt door steeds meer bloggers ontdekt. De afgelopen maanden hebben de volgende bloggersites OhMyFoodness.nl, Zoover.nl, Budgetproof.nl en Travelboulevard.be het eiland Goeree-Overflakkee bezocht. Zij delen met veel enthousiasme hun ervaringen en kennis over het eiland op hun website en social mediakanalen. Hun fans volgen hen op Youtube, Twitter, Pinterest, Instagram en Facebook.

Hiermee is Goeree-Overflakkee de afgelopen periode bij meer dan 100.000 mensen online gepromoot. Met hun blog inspireren zij hun volgers voor een weekendje-weg of een vakantie op het mooie eiland Goeree-Overflakkee. Zij nemen je mee naar diverse activiteiten voor oud en jong die op het eiland plaatsvinden. En laten zien waar je heerlijk kunt eten in een van de tientallen lunchrooms en restaurants op het eiland.

Kijk voor meer informatie over het eiland Goeree-Overflakkee op www.goeree-overflakkee.nl of stuur een e-mail naar info@eilandmarketing.nl. Like us op Facebook: Eiland GoereeOverflakkee of volg ons op twitter en Instagram: @EilandGO. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant