Afbeelding

PAUL DE LEEUW OP DE NACHT VAN DE KAAP

Actueel 268 keer gelezen

Rotterdam - Het theatrale muziekfestival De Nacht van de Kaap keert 2 september terug naar Katendrecht. Tijdens de Wereldhavendagen zorgt het festival voor vertier tot in de vroege uurtjes. Nadat eerder bekend werd dat Brigitte Kaandorp dit jaar op het festival zal optreden, presenteert de organisatie wederom een grote publiekstrekker: zanger en cabaretier Paul de Leeuw. De geboren Rotterdammer zal onder meer vergezeld worden door oude bekenden van het festival, zoals Simone van Roerade, Loes Luca en Pierre van Duijl.

Tijdens de inmiddels welbekende Ode aan de Nacht staat het roemruchte nachtleven van het oude Katendrecht centraal. Denk aan beruchte zeelieden die amok maken op de wal, dames van plezier en obscure kroegen waar dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen. Naast Paul de Leeuw en Brigitte Kaandorp zullen ook Pierre van Duijl, Loes Luca, de zusjes van Wanrooy, Simone van Roerade, Harry-Jan Bus, Isabella Scholte, Lady Shaynah, Rotterdamse Henkie en – hoe kan het ook anders - Marja van Katendrecht aan de Ode deelnemen.

Bijna uitverkocht
Doordat de kaartverkoop dit jaar een paar maanden eerder is begonnen, zijn er al veel kaarten over de toonbank gegaan. Dat betekent dat het aantal nog beschikbare kaarten beperkt is. Daarom adviseert de organisatie bezoekers op tijd hun kaarten te kopen om niet achter het net te vissen. Reguliere tickets zijn voor €20,00 te koop via www.denachtvandekaap.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant