Uitzendkanalen: Ziggo digitaal: Kanaal 36,  Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371. TV Analoog: 67+
Uitzendkanalen: Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371. TV Analoog: 67+

Nieuwe tv uitzendingen van RTV Slogo

Actueel 187 keer gelezen

RTV Slogo heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma's voor u klaar staan. De nieuwe items van deze week zijn:

Stroom: Op de Menheerse werf in Middelharnis wordt de laatst overgebleven beugsloep gerestaureerd. Deze was onderdeel van de vissersvloot van Middelharnis. Voordat de Haringvlietdam werd gebouwd had het Haringvliet een open verbinding met zee. Nu is het water zoet en dat is goed voor de sportvisserij op het Haringvliet waar de grootste baarzen en snoeken worden gevangen.

Portdagen Goedereede: Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni j.l. stond Goedereede in het teken van de Goereese Portdagen, een historisch stadsfeest voor jong en oud. Tijdens deze twee dagen waren er culturele en muzikale activiteiten op en rond de Markt. Portdagen.

Portret van het Eiland: Goeree-Overflakkee en haar inwoners kennen een diepgaande relatie met water. Water vormt het eiland en de levens van de eilanders. In voor- en tegenspoed, vroeger, nu en in de toekomst.

't Eiland ant waerk: Wat zijn de dagelijkse bezigheden van de inwoners van Goeree Overflakkee ? Deze week zijn er mooie beelden te zien van sleepslangbemesting in Mellissant.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant