Afbeelding

Inloopavond windparken Blaakweg en Suyderlandt

Actueel 214 keer gelezen

Vanaf donderdag 2 maart tot en met 12 april 2017 liggen het ontwerp bestemmingsplan 'Windlocatie Battenoord', de ontwerp omgevingsvergunning voor de bouw van drie windmolens aan de kant van Nieuwe-Tonge (windpark Blaakweg) en de ontwerp omgevingsvergunning voor de bouw van drie windmolens aan de kant van Oude-Tonge (windpark Suyderlandt) ter inzage. De gemeente Goeree-Overflakkee organiseert op dinsdag 14 maart 2017 een inloopavond over de twee windparken. Tijdens deze avond kunnen belangstellenden kennis nemen van de stukken die ter inzage liggen en vragen stellen aan de adviseurs van de gemeente, DCMR en de initiatiefnemers.

Het plangebied van de windparken Blaakweg en Suyderlandt is gelegen tussen de dorpskernen Nieuwe-Tonge en Oude-Tonge, nabij de Blaakweg (Nieuwe-Tonge) en Zuiderlandse Zeedijk (Oude-Tonge).

Inloopavond
De gemeente Goeree-Overflakkee organiseert op dinsdag 14 maart 2017 een inloopavond voor belangstellenden om kennis te nemen van de stukken. Daarnaast is het mogelijk om vragen te stellen aan adviseurs van de gemeente, DCMR en de initiatiefnemers. De inloopavond is van 18.30 tot 21.30 uur en vindt plaats in Restaurant Grevelingen, Parallelweg 1 in Bruinisse. De avond heeft het karakter van een informatiemarkt en heeft geen plenair gedeelte. Belangstellenden kunnen tussen 18.30 en 21.30 uur op elk gewenst moment binnenlopen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant