Afbeelding

Wandel mee met de Nationale Diabetes Challenge!

Actueel 201 keer gelezen

Zorggroep Haringvliet doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge (NDC). Vanuit twee locaties op het eiland is het mogelijk om aan te sluiten en mee te wandelen. Huisartsenpraktijken Westplaat en Kop van 't Eiland doen mee met NDC. De NDC is een wandelevenement dat bedoeld is om de gezondheid en kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren. 

Het doel is om vanaf april in 16 tot 20 weken te trainen naar een afsluitende vierdaagse in september. Tijdens wekelijkse wandelingen wandelt een zorgverlener van onze praktijk mee. Tijdens de afsluitende vierdaagse wandelen we 5, 10, 15 of zelfs 20 km. De vierde dag van die vierdaagse komen we met alle deelnemers samen op Sportcentrum Papendal om daar de slotafstand te wandelen op het NDC Festival. 

Huisartsenpraktijk Kop van 't Eiland organiseert een informatiebijeenkomst over NDC op dinsdagavond 28 maart a.s. om 19.00 uur op de praktijk in Ouddorp, Dorpstienden 3A. Op woensdagavond 29 maart a.s. om 19.00 uur organiseert Huisartsenpraktijk Westplaat de informatiebijeenkomst op de praktijk in Sommelsdijk, Antoon Coolenstraat 110. 

Meedoen? Kijk op www.nationalediabeteschallenge.nl/wandelgroepopdekop www.nationalediabeteschallenge.nl/wandelgroepwestplaat :

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant