Afbeelding

Natuuronderhoud in Ouddorp

Actueel 157 keer gelezen

Ouddorp - Niets te doen of je wil eens lekker buiten bezig zijn? Kom dan helpen op de Natuurwerkdag van de Natuur en Landschaps Vereniging Goeree-Overflakkee (NLGO). Op zaterdag 25 februari worden er weer onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan natuur elementen. Deze activiteiten worden georganiseerd door de werkgroep terrein­be­heer van de vereniging.

De activiteiten zijn ook deze keer in Ouddorp. De werkzaamheden zijn in het z.g. "de Enden" aan de Oosterweg, eigendom van Natuurmonumenten. Dit is een nieuw natuurgebied dat tussen de buitenduinen en de Middelduinen ligt. Voorheen werden hier aardappelen en uien verbouwd. De bedoeling is zaterdag de opslag van Els hier te verwijderen.
Een ieder die iets voor het behoud van de natuur­elementen wil doen of eens lekker buiten bezig wil zijn, kan daar zaterdag bij helpen. Handgereedschap en motorzaag zijn aanwezig. De start is om 8.30 uur en men probeert rond 13.00 uur te stoppen.

De Enden zijn te bereiken via de provinciale weg rich­ting Ouddorp, afslag "Stranden" de Oosterweg uitrijden tot het grote parkeerterrein bij het strand. Verdere inlichtingen kunt u krijgen bij: Kees van t Zelfde 485566 of Cees Appel 681105 en op www.nlgo.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant