Afbeelding

Isa Hoes en Medina Schuurman bij de bieb

Actueel 463 keer gelezen

Hellevoetsluis - Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta is heel trots om te kunnen melden dat op dinsdagavond 7 maart de auteurs/actrices Isa Hoes en Medina Schuurman te gast zijn in Bibliotheekvestiging Hellevoetsluis. Het is extra bijzonder omdat de dames tijdens hun promotietour door Nederland maar 4 Bibliotheken aandoen!

Te Lijf
Isa en Medina schreven eind 2016 gezamenlijk het boek "Te lijf – De kunst van het mooi ouder worden".

In het boek 'Te lijf' halen de Isa en Medina de overgang uit de taboesfeer. Met een open vizier onderzoeken zij de veranderingen in hun lijf, hoofd en hart zoals de rimpels, opvliegers en stress. Maar hun zoektocht gaat veel verder dan dat: de impact van de overgang op vriendschap, seksualiteit, zingeving, moederschap en werk wordt ook onderzocht. Ze praten met diverse deskundigen, zoals de hormoonarts, een filosoof, een seksuoloog en voedingsexpert. Daarnaast experimenteren ze met botox, rebalancing, trilapparaten en readings.

Het boek 'Te lijf' is geschreven door twee veelzijdige dames. Isa Hoes is bestsellerschrijver van 'Toen ik je zag' over haar leven met Antonie Kamerling én actrice van GTST, Rozengeur & Wodka Lime, Celblok H en De Ontsnapping. Ook schreef Isa Hoes het kinderboek 'Engel' dat ze samen met haar dochter Vlinder schreef. Medina Schuurmans is scenarioschrijfster en actrice van onder andere 'Rozengeur & Wodka Lime, Penoza en Celblok H.

Het boek is voor alle vrouwen die al in de overgang zijn of daar verwachten te komen. Dit positieve en doortastende boek staat vol persoonlijke inzichten, ervaringen en kennis van specialisten. Het is een feest van herkenning en bevat praktische tips. Het boek 'Te lijf' helpt je om van de overgang naar een nieuwe fase, de beste tijd van je leven te maken.

Avondvullend theaterprogramma
mma van Isa Hoes en Medina Schuurman op dinsdagavond 7 maart a.s. interviewen de beide vriendinnen elkaar over het boek Te Lijf en hun eigen ervaringen met de overgang. Tijdens deze interviews zal er regelmatig een blijk van herkenning door de zaal gonzen en zal zelfspot niet worden gemeden.

Boek aanschaffen en laten signeren
Deze avond is Boekhandel Hoofdstuk Een aanwezig met een boekentafel. In de pauze kan het boek "Te Lijf" worden aangeschaft en zijn Isa en Medina bereid om deze van handtekeningen te voorzien.

Kaartverkoop
Kaarten voor deze avond kunnen vanaf heden worden gekocht via www.leerenbeleef.nl of aan de balie bij de vestigingen van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant