Afbeelding

GO-College biedt baangarantie bij opleiding

Actueel 142 keer gelezen

Oude-Tonge - GO-college biedt actief technische opleidingen aan. Zo kunnen jongeren ook in de eigen regio aan de slag met een mbo opleiding in de sector Techniek. De aantrekkende economie in combinatie met de vergrijzing in de sector zorgt ervoor dat de werkgelegenheid sterk toeneemt. Vooral in Technische functies is er een sterke behoefte aan goed gekwalificeerd personeel.

GO-college vult deze vacatures in door het bieden van baangarantie bij een technische opleiding. Direct bij start van de opleiding wordt de leerling geplaatst bij een erkend leerwerkbedrijf in de regio om werkervaring op te doen. Deze voorsprong is in het voordeel van de leerling. Tijdens het leerwerktraject zijn het bedrijfsproces en de ontwikkeling van de leerling leidend. Iedere leerling volgt zijn opleiding in eigen tempo en doet pas examen als hij eraan toe is. De samenwerking tussen GO-college en (technische) bedrijven heeft als doel om de kloof tussen de theorie en de praktijk te overbruggen. Daarnaast kan een leerling op elk gewenst moment starten met zijn opleiding.

Zij biedt mbo-opleidingen aan in de sector techniek en werkt nauw samen met regionale bedrijven en biedt op maat gemaakt onderwijs. Door de menselijke maat, de combinatie van theorie en praktijk en extra begeleiding die standaard is bij GO-college, rond je een opleiding sneller af.

Over GO-college
GO-college is een door het ministerie erkend privaat MBO opleidingsinstituut dat in 2012 gestart is op Goeree-Overflakkee.
Zie: www.gocollege.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant