Afbeelding

7e editie Mannenzang Goeree-Overflakkee

Actueel 502 keer gelezen

Middelharnis - Er wordt uitgekeken naar de uitvoering en CD- opname van de mannenzang 2016. Na de repetities, waarin met veel vreugde geoefend is in het zingen van melodie en bovenstem, is het op zaterdag 12 november zover dat er weer een eilandelijke mannenzangavond kan plaatsvinden.

Om van deze avond een succes te maken wil het bestuur alle zanglustige mannen van ons eiland en omstreken uitnodigen om deze avond aanwezig te zijn. Deze keer zal de mannenzangavond plaats vinden in de Rehobôth Kerk te Middelharnis. Aanvang is om 19.30 uur.

In voorbereiding op deze avond zijn er, in de afgelopen 2 maanden 6 repetitieavonden geweest, waarin onder leiding van dirigent Corné de Geus en begeleiding van organist Wiljan de Geus, die tijdens de opname als pianist hoopt mee te werken, de benodigde kennis is opgedaan om op de 12e november als bovenstemkoor een mooie CD met psalmen en geestelijke liederen op te kunnen nemen. Ruim 50 mannen hebben de repetities bezocht, waarvan ongeveer de helft de melodie en de andere helft bovenstem heeft ingestudeerd, om een goede indruk te krijgen van hoe de stemmen straks samen gaan klinken.

Het is de bedoeling dat we met zoveel mogelijk mannen op 12 november aanwezig zullen zijn. De opening en sluiting wordt verzorgd door Ds. C. Gielen. De CD opname zal in samenwerking zijn met organist Pieter Heykoop. De toegang tot deze avond is gratis, wel zal er een collecte worden gehouden voor de Vrienden van het Ziekenhuis Dirksland. Het doel is het realiseren van een couveuse met reanimatie-functie voor Het Van Weel Bethesda Ziekenhuis.

Voor inlichtingen kunt u terecht op de website http://mannenzanggo.com of via de email mannenzanggo@hotmail.com Ook kunt u via dit mailadres de nieuwe CD bestellen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant