Joris Lutz
Joris Lutz

Diekhuus presenteert Tango Extremo

Actueel 205 keer gelezen

Middelharnis - Vrijdag 28 oktober een voorstelling om niet te missen! Tango Extremo, met speciale gast Joris Lutz spelen 'Vaudeville' in de Rabobankzaal van het Diekhuus.

Tango Extremo duikt in de muzikale smeltkroes van de nachtclubs uit de jaren '20 en '30, in Berlijn en Parijs waarna WOI, jazz, folklore en klassieke muziek zich virtuoos vermengen met variété en amusement.

Johan is geen nachtbraker en alles behalve extravagant, maar er is iets aan Club Vaudeville dat hem mateloos intrigeert. 's Avonds staat hij vaak onder het schijnsel van een lantaarnpaal te kijken wie er allemaal de club binnengaan. Soms zet hij zelfs een paar passen richting de entree. Zijn collega's op de bank of zijn vrouw en twee zoons zullen het nooit begrijpen; Johan begrijpt het zelf niet eens. Wat zou een keurige man te zoeken hebben in zo'n obscure kelder vol criminelen en kunstenaars? Dat is precies wat Johan deze nacht uit gaat zoeken.

Stap mee in het verleden. Een avond vol burlesque, glitter en glamour en melancholische ontmoetingen. Het leven is een groot spektakel, je moet het allen weten te zien. Tango Extremo brengt met Vaudeville in hun achtste voorstelling een muzikale ode aan de kracht van de mens om zich staande te houden, om door te leven. Met speciale gast Joris Lutz.

Informatie
Vrijdag 28 oktober
Diekhuus, Rabobankzaal
Aanvang 20.15 uur
Entree € 15,00 / kassakaart € 16,00
Reserveren www.hetdiekhuus.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant