Afbeelding

Cabaretier Johan Goossens speelt 'Daglicht' in Diekhuus

Actueel 136 keer gelezen

Middelharnis - Vrijdag 21 oktober speelt cabaretier Johan Goossens zijn voorstelling 'Daglicht' in de theaterzaal van het Diekhuus.

Eigenlijk is het leven heel simpel. Als je eenmaal weet hoe het werkt, is er geen kunst aan. De goede woning is gevonden, de partner aan de haak geslagen, en je hebt een fijne tandarts op fietsafstand. Tijd om rustig achterover te leunen. Toch? Maar wat als dat moment niet komt? Wat als de tandarts je gebit vernielt en je partner op fietsafstand gaat wonen? Johan maakt het zichzelf veel te moeilijk. En waarom blijft hij lesgeven aan die lastige pubers? Johan toont je de wereld en sleurt je mee in zijn gedachten – soms hard, dan weer poëtisch. Met hilarische en mooie liedjes.die hij tussen zijn verhalen door zingt

Regie Wil van de Meer, tekst Johan Goossens, melodie Johan Goossens en Eelco Menkveld.

Eetarrangement Bij deze voorstelling is het mogelijk vooraf in de gezellige foyer van het Diekhuus te eten. Het 'eetarrangement' bestaat uit een voorafje, hoofdgerecht in buffetvorm en een nargerecht. voorafgaand aan de voorstelling van Johan Goossens verzorgt Croissy Catering ons eetarrangement. Aanvang van het eetarrangement is 18.00 uur.
Aanvang 20.15 uur entree € 17,50 / kassakaart € 18,50 / met eetarrangement € 43,50 reserveren www.hetdiekhuus.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant