Deze keer was het vooral jong publiek dat in de zaal zat. Een goede zet van de programmeur. Velen waren er voor de eerste keer.
Deze keer was het vooral jong publiek dat in de zaal zat. Een goede zet van de programmeur. Velen waren er voor de eerste keer. Foto: Maria Evers

Daan Boom met onemanshow in Diekhuus

Actueel 434 keer gelezen

Middelharnis - En weer was er een Bekende Nederlander in Middelharnis met een show. Daan Boom, bekend van onder andere Streetlab kwam naar Het Diekhuus met zijn try-out. Deze keer was het vooral jong publiek dat in de zaal zat. Een goede zet van de programmeur. Voor velen was het de eerste keer dat zij een voet over de drempel van het culturele centrum zetten.

Tekst en foto: Maria Evers

Daan Boom speelt, zingt en danst. Hij vertelt, verrast en vervreemdt. Liedjes van vroeger en liedjes van nu passeren de revue en ook de zaal zingt soms mee. Hij is blij met het publiek in Middelharnis en hij is ook goed ontvangen door de mensen van het Diekhuus "Ik heb lekker gegeten." Zijn optreden is grappig, hilarisch en heel muzikaal. Het is zijn allereerste one-man-show in het theater onder de titel De Eerste. Dat er nog maar vele mogen volgen Daan!
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant