Afbeelding

Echt Zuiver Water Bewustwordingsavond

Actueel 263 keer gelezen

...in 'de Overkant' in Ouddorp op maandagavond 30 september. Het initiatief om een Echt Zuiver Water Bewustwordingsavond te houden komt van Vitaliteitspraktijk Arda Joppe in Stellendam.

"Mijn gezin was, net als de meeste mensen, gewend aan het drinken van leidingwater. Maar in de media horen, zien en lezen we ook regelmatig verontrustende berichten over verontreinigingen van leidingwater door restanten van medicijnen, pesticiden, hormonen, nanoplastics en chemicaliën. Dat baarde me zorgen. Ik vroeg mij af: Hoe zuiver is het drinkwater op ons mooie Flakkee?

Het was een collega die mij enthousiast vertelde over zijn Echt Zuiver Waterkraantje en mij attent maakte op Karel Thieme. Hij zet zich al decennia lang in als Zuiver Water-ambassadeur voor zuiver drinkwater. In mijn gesprek met hem kreeg ik antwoord op mijn vragen. Door het testen en proeven van het water werd ik me nog meer bewust van de verschillen. Mijn vermoedens werden bevestigd. Ook werd duidelijk dat het op eenvoudige en betaalbare wijze mogelijk is om over veel zuiverder, gezonder en lekkerder stromend water (uit een apart kraantje) te beschikken dan het gewone leidingwater.

In mijn werk als voedingsdeskundige en gewichtsconsulente begeleid ik mensen om bewuste keuzes te maken die leiden tot een optimale kwaliteit van leven. Daar past echt zuiver water helemaal bij. Inmiddels heb ik nu thuis ook een Echt Zuiver Waterkraantje en ben daar zo blij mee, dat ik aan iedereen die het horen wil over het zuivere water vertel. En mijn klanten krijgen uiteraard allemaal een glas zuiver water en/of thee gezet met het zuivere water. Wat een weldaad voor lichaam en geest. Een aanrader voor iedereen."

Arda Joppe heeft Karel Thieme uitgenodigd om op maandagavond 30 september een Echt Zuiver Water Bewustwordingsavond te verzorgen in de Overkant in Ouddorp. Karel vertelt dan over 'De Ontdekking van Zuiver Water'. Circulair ondernemer schenkt aandacht aan het aspect 'Zuiver Water & Duurzaamheid', terwijl orthomoleculair geneeskundige Jack van Dijk een bijdrage zal verzorgen met als thema 'Zuiver Water & Onze Gezondheid.'  

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 
Wie een flesje (leiding)water meebrengt kan dit tussen 19.30 en 20.00 uur laten testen.
Tijdig aanmelden wordt aangeraden in verband met het aantal beschikbare plaatsen. 
  
Iedereen die meer over water wil weten én het ervaren is van harte welkom.

Datum: Maandagavond 30 september
Locatie: de Overkant, Dijkstelweg 33, Ouddorp
Start: 20.00 uur tot 22.00 uur (Inloop van vanaf 19.30 uur)

Aanmelden is mogelijk bij:
Arda Joppe:e-mail: info@praktijkardajoppe.nl) ; sms/app/tel 06 - 2306 1710
of Karel Thieme (info@echtzuiverwater.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant